Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakáskóstolók

Szereted a borkóstolókat, de nem akarod a nyakadba venni a várost? Partit rendezel, és feldobnád a hangulatot egy kvízzel egybekötött borozgatással? Meglepnéd a párodat egy szűk családi körben tartott, otthoni borvacsorával? Érdekelnek azok a kis borászatok, amelyek termékei Budapesten igen korlátozottan vagy egyáltalán nem érhetők el? Ha igen, akkor a Vinolingua Lakáskóstolót Neked találtuk ki! Egy ilyen kóstoló egyedülálló alkalom arra, hogy otthonodban ismerhesd meg kiváló magyar pincészetek borait családtagok, barátok, munkatársak körében. Neked csak a helyszínt és a társaságot kell biztosítanod, minden mást ránk bízhatsz.

Pontosan mi is a Vinolingua Lakáskóstoló?

A képen ruházat, fal, fedett pályás, személy láthatóAutomatikusan generált leírásA név árulkodó: egy olyan borkóstoló, melyet a Vinolingua szakértői tartanak Nálad, a lakásodon, kertedben, nyaralódban, vagy bármely, Általad választott helyszínen. A kóstoló alapvetően a Vinolingua kínálatában szereplő borokra épül (a vinolingua.hu oldalon mindig megtalálod az aktuálisan elérhető tételeket), de a tematikának és a megrendelő igényeinek megfelelően más borokkal is kiegészíthetjük a sort. Választhatod a korábbi kóstolók alkalmával legnagyobb sikert aratott témákat, de ha konkrét elképzelésed van, azt is örömmel fogadjuk. Garantáljuk, hogy jó hangulatú, kellemes időtöltésben lesz részetek!

Mi a Lakáskóstolók menete?

A megrendelő kapcsolatba lép velünk, és egyeztetjük a helyszínt, időpontot, valamint a tematikát. A Vinolingua ezt követően megküldi a tervezett borsort, mely rugalmasan alakítható, módosítható. Igény esetén a borkorcsolyáról, sajttálról stb. is mi gondoskodunk.

A kóstoló napján, a megbeszélt időpontban érkezünk a borokkal, poharakkal, kóstolójegyzetekkel, és minden mással, amit megrendeltetek. A kóstoló a borsor hosszától függően általában 2-3 órát vesz igénybe. Ezt követően a kóstolt borokat kedvezményes áron megvásárolhatjátok, majd a poharakat, kiöntőket és egyéb kellékeket elcsomagoljuk – megkímélve Titeket a mosogatástól

Mennyibe kerül és mit tartalmaz az ár?

A borsor hossza és az eltérő tematika természetesen befolyásolja az árat, de a részvételi díj a legtöbb kóstoló esetén 5.000 és 10.000 forint között alakul személyenként. Ez magában foglalja a borok kóstolását, a kóstolójegyzetet, a poharak, tálak, stb. rendelkezésre bocsátását és tisztítását, a kóstolón a borokat bemutató szakértő díját.

A fenti ár Budapesten és vonzáskörzetében a kiszállási díjat is tartalmazza. Az e körön kívül eső helyszín esetén az odajutás költségét minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel.

Mit mondanak rólunk azok, akikkel már találkoztunk Vinolingua Lakáskóstolón?

„Már több mint 5 alkalommal vettünk részt Vinolingua borkóstolón, és mindig nagyon élveztük ezeket. Nemcsak amiatt, mert mindig olyan különleges borokat sorakoztat fel, amiket máshol nem találni. Minden alkalommal úgy érezzük, hogy tanultunk valamit a borászat, szőlészet témájában a közérthető, lényegretörő magyarázatnak köszönhetően. Például, hogy mi az 5 féle, Z betűvel kezdődő magyar szőlőfajta, vagy mi a gyöngyözőbor és a pezsgő között a különbség, vagy éppen hogy a globális felmelegedés korában mire számíthatnak a magyar borászok.

A kóstolók mindig nagyon jó hangulatúak. És ez nem a borok alkoholtartalmának, hanem főkent a humoros, derűs stílusnak köszönhető. Alig várjuk a következő öt Vinolingua kóstolót.”

-        Zsemberi Adél és Kruppa Márton

„Mindeddig egy alkalommal volt szerencsénk a feleségemmel részt venni Vinolingua lakáskóstolón, de nagy élmény volt a számunkra. Nem nagyon értünk a borokhoz, csak lelkes rajongók vagyunk, a kóstoló után viszont tudással és némi bormámorral felvértezve tértünk haza. A borok nagyon finomak, különlegesek, mi már ajándékba is többször vittünk, és mindig a beszerzési helyünkről érdeklődtek az elfogyasztás után. Meleg szívvel ajánljuk a Vinolinguát, a lakáskóstolókat és természetesen a borokat is.”

-        Boda János

„Sokadik lakáskóstolót tartja nálunk Gyuri a Vinolingua képviseletében. Ami miatt nagyon imádjuk, hogy minden alkalommal közös megbeszéléssel döntjük el milyen tematikában kóstoljunk (habzóborok-pezsgők, magyar és külföldi borok összehasonlítása).

Amit kifejezetten szeretek, hogy a poharakat ő hozza. Tudunk kártyával fizetni! És igazából annyira felhőtlen és vicces minden alkalom, teljesen laza kötetlen a program, akár egy asztal körül, akár a medence parton, vagy a tűz mellett.

Remélem még sok új bort kóstolhatunk együtt!”

-        Szegál Ilosvai Alexandra

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, az alábbi kérdőív kitöltése után felvesszük Veled a kapcsolatot, és megküldjük ajánlatunkat. A kérdőív kitöltése nem jelent semmiféle elköteleződést vagy fizetési kötelezettséget. Célja az igények felmérése, hogy a leginkább megfelelő megoldást kínálhassuk fel Neked.

 

Az oldal tetejére